perjantai 21. marraskuuta 2014

Korkattu on


nimittäin uusi sato. Se oli eilen taas tämä perinteinen viininmaisteluilta. Hyvällehän tuo maistui. 


Voin maistella toistekin, kun ostin molemmat. Aloitin tietenkin tuosta, jossa on kauniimpi etiketti. Ai kummasta vai? No tuosta, missä on punaisia pylpyröitä, joita voi hyvällä tahdolla pitää vaikka kukkina.

Ja tänään on sitten taas viimeinen työpäivä. Jouluviikon maanantaina vasta seuraavan kerran pitää tänne työmaalle raahautua.

5 kommenttia:

Párekin Palvelijatar kirjoitti...

Mielenkiintoisen näköisiä puteleita.

Siitä talojen purku-uhkasta. Meille on taas esitelty uusien talojen sijainnit ja ulkonäkö. Putkiremppa/uusrakentaminen on täysin auki. Kaupunki kuulemma on innoissaan meidän pilottihankkeesta. Joulukuussa pitäisi selvitä kumpaa lähdetään ajamaan. Lainmuutoshan vie sitten oman aikansa. En ihmettelisi vaikka onnistuisivat saamaan purkupäätöksen aikaan. Siitä taas seuraa oma prosessinsa. Kuka grynderi lähtee rakentamaan näille kahdelle tontille yhteensä 900 asuntoa? Miten ne saadaan kaikki myytyä? Arvaan, että osa asunnoista päätyy kaupungin vuokra-asunnoiksi... Varsinainen slummi tästä vielä syntyy. Jos rakennetaan mietin myynkö tämän asuntoni osakkeet rakennuttajalle ja muutan jonnekin pienempään vai muutanko tulevaan uuteen ja myyn sitten sen. Onhan tässä mietittävää, mutta nyt vain odottelen ja ihmettelen.

Pirjo kirjoitti...

Tämä näköjään edelleen vaatii tuon numerotunnistuksen, ellei ole kirjautunut sisään.
Teillä on siellä sitten epävarmat olot. Mutta eihän se välttämättä slummiksi muutu vaikka tulisikin kaupungin vuokra-asuntoja. Ihan normaaleja ihmisiä niissäkin enimmäkseen asuu ;)

Párekin Palvelijatar kirjoitti...

Slummi syntyykin siitä, että talot sijoittuvat lähekkäin kun niitä tulee entistä useampi samalle tontille. Tiivisrakentaminen on tulevaisuutta ja luonto katoaa.

Anonyymi kirjoitti...

Jaa, minäkin ostin ne molemmat, mutta minusta kauniimpi etiketti oli juuri se toinen. Maussa ei juuri eroja; sellaista vähän mehumaista, mutta menetteli niinkuin kaikkina muinakin vuosina. En olo ropotti

pirjoanneli kirjoitti...

Tiivisrakentaminen sopii kaupungin keskustaan, mutta ei se missään viihtyisässä lähiössä toimi. Itseasiassa moni on tuolla Viikissäkin todennut, ettei ne pellot paljon ilahduta, jos kotona joka ikkunan takana metrin päässä on naapurin ikkuna.

Anonyymille: Minusta se kauniimpi etikettinen oli parempaa, mikä todistaa, että juoman ulkonäkö vaikuttaa makuun.