torstai 6. marraskuuta 2014

Pientä käsi- vai pitäiskö sanoa hammastyötä


Lunni kuoli, se minun lunni, joka tuli tänne Teneriffalta. Meinasi kuolla "pomonkin" lunni, sellainen pieni, jonka "pomo" vuosia sitten sai lahjaksi. Se on oikein Norjasta tullut. "Pomo" melkein kiihtyi siitä pienestä vaikka oli itse sen lattialle tiputtanut. Kaikki, mikä on lattialla, on tietenkin minun. Pakko kuitenkin vain keskittyä näihin dentastixeihin. Kaivoin tämän sängystä tyynyn alta, jonne sen joskus pahan päivän varalle jemmasin. Nyt oli se paha päivä, kun tuo "pomo" oli niin kuumana. Outo tyyppi. Kyllä sen lunnin voisi ommella kokoon, jos vain joku viitsisi. "Pomo" suunnittelee siirtävänsä roskikseen kaikki korjausta odottavat pehmot. Väittää, että se yksi laatikollinen, joka on kopin vieressä, riittää mulle.


Tämäkin on Kanarialta kotiutunut. "Pomo" tykkää norsujen lisäksi pingviineistä, joten tämä pingun poikanen on sen mielestä ihana. On se minustakin. Hellästi pureskelin sen nokkaa, mutta ei kelvannut. Tuli huutoa siitäkin. Ihan ehjä tämä on ja rakas. Lepäillään tässä kaikessa rauhassa.


 Älkää turhaan tuijottako siellä. Ei täällä mitään merkittävää tapahdu. Jotainhan sitä on pakko keksiä, kun "pomo" viettää päivät töissä ja kuntosalilla. Se tapasi taas PTnsä ja sai uuden ohjelman, jonka vuoksi se on lähes liikkumiskyvytön. Väittää kuitenkin, että kun ahkerasti vain jatkaa, niin liikuntakyky paranee. Epäilen. Onneksi tuota lenkkeilyäkin harrastetaan, kun askelmittari on otettu käyttöön. Miten minä luulen, että tämä liikuntahullutus ei kauan kestä.


"Pomo" kävi Itiksen uudessa vessassa. Siellä on tällainen oleskelutila. Onkohan tarkoitus, että ihmiset viihtyvät vessassa? Siellä oli myös niin hienoa, että "pomo" sai kunnian neuvoa muutamalle ihmiselle, miten niihin koppeihin pääsee ja miten kädet saa pestyksi. Eläköön uusi tekniikka ja etenkin en hirveää meteliä pitävät käsien kuivauslaitteet, joita pitää huudattaa kauan, jos oikeasti haluaa kuivat kädet. Vessakulttuuri rules!

4 kommenttia:

Párek kirjoitti...

Oho, me ollaan luultu, ettet sinä Mûmak ikinä suolista pehmoja. Et varmaan nytkään lunnia ja sen poikasta oikeasti suolistanut. Olivat vain niin herkkähipiäisiä, etteivät kestäneet hammastasi.

Palvelijatar ei ole tutustunut Itiksen vessaan, kun Se on ihan varma, että jäisi jumiin sinne poteroon eikä ikinä pääsisi pois. Sillä on suljetunpaikankammo. No, ei ole meikäläisen ongelma, jos Sen täytyy kiitää kotiin kupla otsassa ja jalat ritissä.

Mûmak kirjoitti...

En minä kovin usein kohtele noita pehmoja kovahampaisesti, mutta nyt on meneillään nakertelukausi.
Ne uudet itiksen kopit on olohuoneen kokoisia. Siellä mahtuu vaikka tanssimaan väittää "pomo". Tosin "pomo" on käynyt vain yhdessä. Voihan siellä olla pienempiäkin.

Jawa kirjoitti...

Pingu on minustakin mukava, sillä minä aina leikin kun kyläillään.

Mûmak kirjoitti...

Pitää yrittää siis säästää pingu hengissä.