sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Kahden pimeän välissä...


mentiin tänään merenrantaan. Sattui olemaan ihan kiva ulkoilusää, ei hirveän pimeää, ei hirveän kuraista.

Hiljaista oli linturintamalla. Ihmisiä sentään oli kävelyllä siellä täällä. Koiria ei kyllä näkynyt kuinpari. Missähän ne kaikki koirat luuraa?


Eipä näkynyt lehmiäkään vaikka ruoho on vihreää laitumilla. Täytyy heti keväällä tuoda Jawa tänne, jottei ensi vuosi mene ilman lehmiä.


Jawa söi multaa vaikka sai se kotona ruokaa ihan normaalisti. Minä pidin vahtia, ettei kukaan pääse yllättämään. Tiellä kyllä yksi polkupyöräilijä yllätti. Käveltiin tien oikeassa reunassa, kun ohi suhahti äänetön pyörä ojan puolelta. Melkein ajoi "pomon" päälle. Millähän liikennesäännöillä se oli liikenteessä, kun päätti ohittaa oikealta puolen, Toivottavasti sillä ei ole ajokorttia.


Niistä syömisistä sen verran, että perusruokailuhan meiltä sujuu loistavasti, joten "pomo" antoi meille viihdykkeeksi puruluut. Eipä siinä paljon viihdytty. Kumpikaan ei syönyt omaansa vaan kyttäsi toisen luuta vaikka ne oli samanlaiset.


"Pomo" otti sitten luut pois ja antoi aktivoinniksi pahvitötteröt, joissa oli namuja sisällä. Se herätti meissä tappelunhalut, joten aktivointi loppui täysin.


Käytiin parvekkeella viilentämässä tunteita.


Muuten on mennyt aika lähinnä lepäillessä. Kyllä me eilenkin lenkkeiltiin, mutta siinä tihkussa ja kurassa ei kuvia otettu.


Minä nukuin mahdollisimman lämpimissä paikoissa.


Jawa tykkäsi nukkua viileässä eli vetoisen parvekkeen oven edessä.


Minä viihdyin oman kopin suojassa, Jawa keskellä lattiaa.


Mutta molemmilla nukkuminen sujui niin hyvin, ettei edes salaman kanssa riehuva "pomo" haitannut.


"Pomo" kävi eilen illalla Hectorin konsertissa ja oli ihan täpinöissään, kun kotiutui puolilta öin. Tehtiin siis yölenkkikin, joten ei ihme, jos uni on maistanut. "Pomo" on kyllä nukkunut aika vähän.


Aurinko laski, kun Jawa lähti kotiinsa.


Kaunis auringonlasku olikin pitkästä aikaa. Pitäisköhän katsoa joskus säätiedotuksia vai katsotaanko vain aamulla, miten joulukuu alkaa. Se joulukin näköjään syöksyy taas päälle.

4 kommenttia:

Párek kirjoitti...

Olette Jawan kanssa täydellinen tähystyspari, kumpikin katsoo omaan suuntaansa, tienoo tulee scannatuksi täydellisesti.
Kyllä se Pomo jaksaa, vaikka aina väittää olevansa laiska. Vipeltää kaiken aikaa milloin missäkin ja vielä kuntoileekin. Ärsyttävän energinen tyyppi ; ) ; )

Mûmak kirjoitti...

Huomasit ;) "Pomo" naureskeli, kun valkkasi kuvia, että hyvin osataan katsoa eri suuntiin. Pitäähän sitä huolehtia toisen selustasta.
"Pomolla" on kivoja ystäviä, jotka huolehtii "pomon" vapaa-ajasta. Ei se itse mitään saisi aikaan.

Jawa kirjoitti...

Meidän ihmiset kuulemma antaa uudestaankin kylään -pyh, ikävähän niille vain tulee jos olen päivänkin poissa, eivät pärjää yhtään yksinään nuo ihmiset.

Mûmak kirjoitti...

Mitäs me niiden ikävistä välitetään. Olisko ensi viikolla?