sunnuntai 30. elokuuta 2015

Jotain sentään minullekin


Pilviä oli aamutaivaalla, mutta ei se oikeasti ihan näin synkkää ollut.


Variksista ainakin oli hieno aamu.


"Pomohan" on aina innoissaan, kun lintuja kerääntyy langoille keskustelemaan tulevasta muuttomatkasta. "Pomo" saa outoa iloa siitä, että muut matkustelee vaikka se itse vain köhnöttää kotona. Saa nähdä, tuleeko tänään edes kunnon lenkkejä vai kuvitteleeko "pomo" siivoavansa. Se nimittäin usein sanoo, että "tänään siivotaan" , päivä kuluu ja ilta tulee, eikä mitään ole siivottu, mutta eipä muutakaan ole tehty.


Kirkkaalta näyttää ainakin tuolla kasvimaan suunnassa eli voitais mennä vaikka katsomaan, olisko joku tarvinnut meidän kesäkurpitsoita vai saataisko niitä itselle.


Minä vähän venyttelin malliksi, kun "pomo" koko ajan valittaa, miten on jäykkä ja kankea. Ei olis, jos venyttelis.


  "Pomo" vietti eilisen päivän enimmäkseen Henun kanssa. Kävivät Ikeassa. "Pomo" osti nyt vihdoin tuolin itselleen. Kuten näette, meillä on unohdettu tyylikäs hienostunut harmaa ja siirrytty räväkkään punaiseen. Tätä palapeliä "pomo" innoissaan kasasi ja saikin ihan tuolinnäköisen aikaiseksi. Tuo punainen näköjään innostaa niin, että piti pieni, pörröinen matto ostaa. Nyt se sitten haaveilee isommasta, mutta Henu ilmoitti, ettei vähään aikaan tule uutta Ikean keikkaa. "Pomo" miettii, että kait sinne pääsee ilman kuskiakin.



Eikä se Ikeankeikka mennyt ihan hukkaan minunkaan kohdalla. Sain tällaisen ihanan ison tyttökoiran. Tyttö se on. Tarkistin heti. Ei tuoksu urokselle ja kaikki mikä ei tuoksu urokselle, on narttu.

4 kommenttia:

Párek kirjoitti...

Ooo, jopas on muhkea leidi tuo sinun uusin, Mûmak! Multa lähti roskiin IsoKarhu. Nyt on vain noita käppänöitä käsiteltävänä. Niitäkin Palvelijatar katsoo sillä silmällä, että joku taitaa taas kadota.
Hieno tuoli ja matto. Punainen väri antaa energiaa, sanovat värikonsultit. Meillähän ei sitä ole kuin pelargonioissa. Ilmankos täällä heiluu joku zombi silmät harittaen. Enkä se ole minä!

Mûmak kirjoitti...

Komea on uusi naiseni. Harmi, että jouduit luopumaan IsoKarhusta. Minullakin on kaikki entise isot kadonneet mystisesti. Jäljellä on laatikollinen pieniä. Lempparissani, Pingussa, on reikiä, joten saa nähdä, miten senkin käy.
Meille voi punaista tulla vielä lisääkin.

Ragnar kirjoitti...

Voi, ostaispa munkin mamma mulle noin hienon oman nojatuolin! Voittaisi mennen tullen tuon pienen pedin, joka mulla on nyt. Ja miksei mulla ole noin isoja leluja? Tosin onhan mulla Ossi. Sen hännästä kun nappaa ja vähän ravistaa, saa siihenkin vähän vauhtia. Se toimii ihan ilman johtoja - mikä sinänsä on harmi, koska johdot on mun lemppareita!

Mûmak kirjoitti...

Minullakin oli tuo johtovaihe, "Pomo" nykyisin usein valittaa, että minusta on tullut niin vakava, Sen kunniaksi kävin juuri sotkemassa sängyn ja ruttasin matot. Ja en minä oikeasti nuku tuossa tuolissa. Se oli kuvaustilanne.