keskiviikko 19. elokuuta 2015

Kiirettäkö pukkaa?


Enemmänkin tylsää sanoisin. "Pomo" on aloittanut työt ja illat se huruuttaa ompelukoneella, eikä paljon ehdi minun kanssa leikkiä. Minä sitten nukun siltä varalta, että jos joskus pitäisi olla virkeä.





Henulla näytti pitävän kiirettä, kun "pomo" kävi viime lauantaina kuvaamassa sen ratsastustuntia.





"Pomo" oli sitten hoitanut kuvauksensa perusteellisesti. Henu väitti, että kuvia oli yhteensä 9 gigaa eli tässä ei suinkaan ole kaikki kuvat, mitä "pomo" ehti tykittää sen puolentoistatunnin aikana, jona toiset ratsastivat.


Hevonen oli Edi, sellainen vähän vilkkaampi tapaus, mutta hyvinhän Henu sen piti kuosissa. "Pomo" totesi, että taitaa olla selviytynyt pahimmasta hevoshulluudesta, kun ei ollut heti ilmoittautumassa itsekin ratsastamaan. Tekisi sen mieli, mutta epäilee, ettei pää enää kestäisi. Pää ei kestäisi kovin monia kohtaamisia tantereen kanssa, eikä pää myöskään kestäisi, koska vanhat huonot kokemukset pyrkivät heti pintaan. Onhan se harmi, että tärkeät elämäalueet jäävät menneisyyteen, mutta luopumistahan elämä on.


Heti, kun "pomo" meni töihin, alkoivat helteet. Onpahan sillä mukavan lämmin kävellä töihin. Kivasti selkä hikoaa repun alta. Minusta on kiva käydä aamuisin lenkeillä, sillä aamuisin on jo syksyisen kirpakkaa. Ehkä "pomolla" on taas jatkossa aikaa ottaa minustakin enemmän kuvia. Jawa meni kotiin, mutta voi olla, että minä menen sitten vuorostaan Jawalle viikonlopuksi. Saa nähdä.

2 kommenttia:

Mimmi kirjoitti...

Onpahan nätti kuva nätistä koirasta!

pirjoanneli kirjoitti...

Kiitos.