perjantai 7. elokuuta 2015

Taas soi

Lahden yli kaikuu Weekend festarin ohjelma vieläkin kovempaa kuin viime vuonna. "Pomoa" ei haittaa, mutta minä vähän ihmettelin, kun partsin ovi oli auki. Se on kyllä pidettävä kiinni, jos haluaa vaikkapa telkkaria kuunnella normaalilla äänellä. Meillä on ikäänkuin ilmaiset aitiopaikat. Bassot tosin kuuluu huomattavasti paremmin kuin vaikkapa laulu. tuntuu siellä ainakin välillä joku laulavankin.

On kävelty melkoisia lenkkejä tässä parina päivänä, Ja ihamn lämmintäkin on ollut. hikistä suorastaan välillä.


Olenko uupuneennäköinen? Ei meillä ollut juotavaakaan mukana. No, okei. Sateen jäljiltä oli runsaasti lätäköitä, joista juoda. Kuvathan ovat eiliseltä.


 Tässä minä taas raahustan eteenpäin.


Sitten ne pamauttivat jossain ja raahustaminen loppui. Painuin kotia kohti niin nopeasti kuin vain "pomon" jalat jaksoivat. On nykyisin kovin äänekästä tämä meidän elämämme. Laitetaan lopuksi muutamia rauhoittavia maisemakuvia.


Tämä vastavalokuvaus on nyt "pomon" suosiossa.


Tässä lentää lentokone.


 Aurinko laskee

 

ja värjää pilvet punaisiksi. 

Pakko oli laittaa vielä tooosi huono kuva festarilavasta. Tarvittais se zoomi! Hyvin näkyy kyllä paljain silmin.

2 kommenttia:

Párek kirjoitti...

Meillä ei ikinä onnistu vastavalokuvat, vaikka toiminto on käytössä aina tarpeen tullen kaikissa meidän kameroissa. Palvelijatar just hoksasi, että pitääkin kokeilla minkä kameran säädöt toimii tuossa parhaiten. Teillä on hienot kuvat!
Ai, teillä on niin hyvät kuuluvuudet keskustaan? Ja kaiken huipuksi vielä superhienot näkymätkin.

Mûmak kirjoitti...

Juu, hyvin kuuluu ja näkyy. Päättivät illan hienoon ilotulitukseen. Arvaa, tykkäsinkö? On jotenkin äänekäs tämä meidän kesä.