torstai 14. elokuuta 2014

Puskissa



Aamulenkillä jo puskissa  kuljeskeltiin. Yöhän meni valvoessa, kun niitä ukkosia oli kunnolla. "Pomo" kävi lenkin jälkeen mattopyykillä. Minun mahataudin jäljet on nyt putsattu.


Kun "pomo" palasi innostuin kovin. Tuon aina leluja, jotta "pomo" pääsisi leikkimään. Nyt oli parhaimmiilln kolmekin suussa. Minullahan on tunnetusti iso suu. Kuva saatiin vain tällaisesta iso pallo ja pingu yhdistelmästä. On ne molemmat tiukasti suussa kiinni, uskokaa vain.


Matot haettiin sitten yhdessä kotiin. Ne kuivuivat nopeasti. Nämä raput ovat pyykkituvalta naapuritaloon, jossa on juuri alkamassa se sama kattoremontti, joka oli meillä alkukesäsät. Jostain syystä muut talot valmistuvat nopeammin. me taidettiin olla harjoituskappale.


"Pomo" kävi vesijuoksemassa ja sai sieltä sen verran tarmoa, että mentiin hyppyrimäelle kiipeilemään. Nyt vain odotellaan ensi yötä. Toivottavasti ei ole ukkosia.

4 kommenttia:

Párek kirjoitti...

Hyvä että saitte pestyä vatsataudin pois. Helteillä on yks jos toinenkin koiruus kokenut saman vaivan. Sääkartalla taisi olla ukkosia vähän joka kolkassa maata. Väittivät sen kuuluvan normaalisti tähän vuodenaikaan. Minä en ymmärrä mitä normaalia on ukonilmassa.
Tosi taitavasti saat monta lelua kulkemaan yhdellä otteella. Pitääkin kokeilla onnistuisko minulta.

Anonyymi kirjoitti...

Hei, katselin teidän kesämatkan kuvia. Harmi kun ei ollut enempää onnistuneita kuvia siitä, kun oli monta lunnikoiraa kerralla koolla. Näyttää niin kivalta kun on monta samannäköistä yhdessä. Hienoja kuvia.

pirjoanneli kirjoitti...

Ei siinä temmellyksessä osunut oikein millään kokonaista koiraa kuvaan :)

Mûmak kirjoitti...

No, nyt on helteet ohi, mutta noita ukkosia on silti. Enkä minä kauheasti tykkää tuosta kovasta tuulestakaan joka jyskää meidän nurkissa. Stressaavaa elämää.