torstai 16. huhtikuuta 2015

Bambelbii


Katsokaa! Siinä se on.


No, tuossa juuri. Ette näe vai. Siinä on kevään ensimmäisen kimalaisen jalanjäljet. Lensi se tiehensä, mutta jäljet näkyy kyllä. Kevät on edennyt niin sujuvasti, että tahtoo nuo keväänmerkit jäädä huomaamatta. Lintuja on tullut kasapäin, puoli kuuta peipposestakin on jo mennyt. Västäräkkejä on kuulemma liikkeellä, mutta niitä ei vielä ole nähty. Pitäisi pitää silmät paremmin auki.

"Pomo" oli eilen asukaskokouksessa, jossa puhuttiin tulevaisuudesta. Meille tulee nimittäin ikkunaremontti. Alkaa meidän talosta ennen vappua, joten voisi olettaa sen olevan meidän osalta ohi ennen juhannusta. Mutta katsotaan. Yleensä alkuvaikeuksia esiintyy ja aikataulut mättää. "Pomo" on kuitenkin tyytyväinen, kun ei ehtinyt (siis viitsinyt) pääsiäiseksi siivota. Oli ajatellut siivota vapuksi, mutta nyt ei sitten tartte sitäkään. Ja tuleepahan verhotkin pestyä, kun ne pitää ottaa pois ja samoin matot ja eiköhän tule tavaraakin vähennettyä, kun pitää tyhjentää ikkunoiden edustat ja parveke. "Pomo" siis on kaikinpuolin tyytyväinen tähän ratkaisuun. Jotku epäilivät, millaista työnjälkeä tulee. "Pomo" ajattelee, että näihin nykyisiin ikkunoihin ja etenkin parvekkeen oveen verrattuna mikä vain on parempaa. Nyt sitten odotelleen tarkempaa aikataulua. Olisko meillä juuri tuossa vapun kieppeillä se remontti. Minun pitänee varmaan taas mennä evakkoon.

2 kommenttia:

Párek kirjoitti...

Ai teille tulee remppahommia. Se on aina vähän hankalaa, mutta toisaalta siinä sivussa tulee tehdyksi sellaisia asioita, joita yleensä vain siirtää ja siirtää. Niin ainakin meidän huushollissa tuppaa käymään. Ja sullehan Mûmak se remppa tietää laatuaikaa Jawan kanssa, eikö vain?
No niin, nyt Palvelijatar saa lisätä Pelottavien Otusten Listaansa kimalaisetkin. Jos olisi mahdollista, Se varmasti mieluiten ulkoiluttaisi minua läpinäkyvän muovipallon sisällä, haha!

Mûmak kirjoitti...

Minulle tuo remppa sopii hyvin. Ja on "pomokin" innoissaan.
Heh, mäyris muovipallossa... Kimalaiset kyllä pistää eli niitä kannattaa välttää.