sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Sopivasti sateinen sunnuntai

Sopivasti sen takia, että "pomo" saa rauhassa kaivella kaappeja ja heittää pois joutavaa roinaa. Tuleva ikkunaremontti on saanut "pomon" tajuamaan, ettei kaikki tavara mahdu meille vaan jostain on luovuttava. Järjestystä ja tilaa yritetään saada.


Eilen oli kaunis aamu, joten palstalla fengsuijattiin. Sielläkin on paljon turhaa, jota poistetaan innolla. Meillä on meneillään poistopäivät. Muuten tuo kaunis keltainen "kukka" vasemmalla on vain auringon luomaa harhaa. Oikeasti siinä on viinimarjapensaan lehden alkuja.


Kyllä se kevät edistyy vaikkeivät pensaat vielä kukikaan palstalla. Nurmikko vihertää kodin nurkalla


ja kielot punkevat maasta esiin lähimetsässä.


Kevään ensimmäinen kotikallioretkikin tehtiin. Täällähän minä saan aina välillä vapaana olla. Nyt olin kyllä aika tarkan valvonnan alaisena, sillä naamakirjassa kiertää villejä huhuja myrkytetyistä koirista meidän nurkilla. Me toivotaan, että kyse on vain huhuista. Mutta toki varmuuden vuoksi otetaan todesta.


Kivoja juttuja löytyi näin ensimmäisellä käynnillä. Kovin paljon ei ollut koirajälkiä, mutta muuta sen sijaan.


Tämä kiva kolo ei nyt taida olla asuttu. Vai olisko? Joskus täällä on kyllä ollut elämää vaikkei koskan ole kuonokkain törmätty.

2 kommenttia:

Párek kirjoitti...

Parasta vain ottaa huhut todesta varsinkin silloin, kun maastoon levitetyistä myrkyistä huhutaan. Palvelijatar ei ole väkivaltainen ihminen, mutta ties miten kävisi myrkyttäjälle, jos Sen kynsiin joutuisi. Voisi joutua maistamaan omia keitoksiaan.. .

pirjoanneli kirjoitti...

Kyllähän tässä on pakko vähän varoa, kun kaikenlaisia hulluja on kuitenkin aina liikkeellä.