keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

En se ollut minä...


...se oli vahinko. Minä leikin ja miten se pehmotyyppi hyppäsikin sitten niin pitkälle, että heitti "pomon" täyden punaviinilasin lattialle. Siinä viini virtasi ja lasinsirpaleet helisivät. Minä yritin tietenkin mennä siivoamaan, mutta sehän ei käynyt ollenkaan. "Pomon" piti saada itse siivota. Lasinsirut kuulemma ovat minulle liian vaarallisia. No, "pomo" siivosi. Tulipahan pestyä pöytä, tuoli, lattia, seinät, lamppu, kaukosäädin. Pari kirjaa ja pino lehtiä ilmeisesti menee roskiin. Tämä läppäri taitaa toimia ja ne neuleenalut voi kait pestä. Et eihän tässä mitään.

Muutenkin tänään on ollut ihan hyvä päivä. "Pomolla" on se siivouspuuska meneillään. Oli sitten risat pehmot kerännyt kassiin. Sieltä minä helposti löysin ne lempparini, jotka ovat olleet pitkään jossain kaappien kätköissä odottamassa roskikseen menoa. Nyt ei tartte mennä. Minä pidän ne.

Siivousinto johti siihenkin, että lääkevarastosta löytyi pian vanhaksi menevää matolääkettä. Nyt on sitten minut taas madotettu. Saas nähdä, mitä vielä tästä siivoamisesta seuraa.

2 kommenttia:

Párek kirjoitti...

Palvelijatar punastelee tuossa vieressä. Muistaa kuinka kaatoi teillä punaviinilasinsa naksujen sekaan. Onneksi ei ollut täysi lasillinen. Kyllä minä häpesin sitä ja nolostui Se itsekin.
Hyvä, että pelastit lempparipehmot roskikseen joutumasta. Aina saa olla silmät selässäkin noiden ihmisten kanssa, kun sotkeutuvat meidän koirien omaisuuteen.
Vallatonta vappua teille!

Mûmak kirjoitti...

Höpö-höpö tuota Palvelijatarta. Tuo se uudestaan joskus käymään.
Hyvin riittäisi, jos ihmiset tyytyisivät vain ostelemaan lahjoja ja antaisivat meidän leikkiä.