keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Tuulen ulvoessa


Nukuttiin aika pitkään ja lähdettiin heti kunnon lenkille. Minä olisin voinut olla kauemminkin, mutta "pomo" haikaili sitä iänikuista aamukahviansa.  Koton ei ollut hirveän miellyttävää, kun tuuli yritti repiä ikkunat irti. Onneksi minulla on se oma turvallinen koppi, johon voin suojautua.


Ilma oli kuitenkin kaunis, joten mentiin kasvimaalle. Siellä riittää kyllä puuhaa, kun se jää syksyisin aina kovin hunningolle. Keväällä aloitetaan, mutta jotenkin innostus tuppaa hyytymään ennen talvea.


Minullekin riitti töitä kaiken roskan piilottamisessa. "Pomo" ei onneksi enää sotkeudu minun töihin. Saan rauhassa kaivella pensaiden juurilla ja mansikkamaalla.


Henu antoi "pomolle" kukkia siitä ilosta, että pääsi minusta eroon. Kahvin taimia, jotta "pomo" voi kasvattaa itse papunsa. Ne on kyllä vielä kovin pieniä kasvin alkuja, mutta tämä paprika on aika komea.


Siinä on paprikakin! Saa nähdä, onnistuuko "pomo" pitämään tuon hengissä.

1 kommentti:

Párek kirjoitti...

Oho, että ihan omavaraiseksi Pomo aikoo kahvin ja paprikoiden suhteen? Paprika näyttää jo vallan maukkaalta. Kahvikupillista omista pavuista saattaa Pomo vähän joutua odottelemaan.
Sinä olet puutarhahommissa jo ihan pro, Mûmak. Voisit vaatia palkkaa panoksestasi.