tiistai 21. huhtikuuta 2015

Punkkipihdit - hyvä juttu


Niskasta näkyy, että troppia on taas laitettu. Mutta meni ehkä vähän myöhäiseksi. Parin tunnin kuluttua lääkitsemisestä, "pomo" huomasi, että mahapuolella oli jo yksi punkki kiinni.


Olihan me oltu ulkona tietenkin ennen tätä havaintoa. "Pomo" jopa kävi varaamassa pyykkituvan pitkästä aikaa. Sillä on kohta kaikki vaatteet likapyykkinä, joten hiukan ryhdistäytyi. Saa nähdä, ehtiikö sitten kuitenkaan kyseisenä päivän ajoissa. Sattumoisin silloin pitäisi olla töissä pitkään.


Oli kova tuulikin eilen. Hihna lepatti ja häntäkin meinasi lähteä lentoon. mutta mukavaa on, kun on kuivaa ja aurinkoista, tosin punkitkin sitten ilmeisesti viihtyy hyvin. "Pomo" pitää sitkeästi talvitakkia, vaikka lämpötila alkaa olla jo melkoinen. Yritti se aamulla lähteä kesätakilla, mutta totesi, että palelee. Sitten se hikoilee iltapäivällä. Saa nähdä, milloin se siirtyy kokonaan kesävaatteisiin, joita se sitten taas sitkeästi pitää puoli vuotta vaikka lämpötila tipahtaisi pakkaselle. Onkohan se jotenkin jähmeä liikkeissään.


Oltiin vaiheeksi auringonlaskun aikaan parvekkeella.


Kohtahan tuo laskeva aurinko taas katoaa talon nurkan taakse. Nyt se on vasta vähän sähköpylväästä oikealla. Kunnon kuvaa ei voitu ottaa, kun tulee niin paljon niitä värihäiriöitä, jos aurinko paistaa suoraan linssiin. Pitää kokeilla joskus muulloin. Mutta kaunis oli taas taivas.

2 kommenttia:

Párek kirjoitti...

Yök, Palvelijatar pyörtyis, jos löytäisi minusta punkin. Kyllä Se sen pois ottaisi ennen pyörtymistä, on meillä välineet, mutta hirveästi Se niitä inhoaa ja yököttelee. Ja kun joku sanoo "punkki", Se alkaa heti raapia itseään.
Teillä on aina hienot taivaat. Kyllä niitä kelpaa kuvata ja katsella!

Mûmak kirjoitti...

On "pomostakin" punkit aika ällöjä vaikka se muuten esittää rakastavansa kaikkia maan matosia ja ötököitä, isommista elämistä puhumattakaan.