torstai 2. huhtikuuta 2015

Juhlan rääppiäisiä


Minullahan oli synttärit, mutta silloin "pomo" ei ollut paikalla, joten sain nyt kakun mutta en lahjoja. "Pomolle" on selvinnyt, ettei sillä ole yhtään rahaa. Onneksi se on positiivinen - vai pitäiskö sanoa hyväuskoinen - ja uskoo, että kohta taas on rahaa. Jospa minä sitten taas saan lahjoja.

  
Kakku oli kyllä hyvää. (Kamera meni rikki siellä matkalla, joten kuvanlaatu ei aina ole hääppöistä.) 


Voisin syödä näitä vaikka joka päivä.


Tänään käytiin sateesta huolimatta yli kymmenen kilometrin lenkillä. 

 
 Ihan perusmaisemissa eli Vanhankaupunginlahdella käveltiin. Huomatkaa kaislikon alennustila - eikä se edes ole kaislaa vaan ruokoa. 


"Pomo" on kyllä lupaillut, että mentäis joku päivä johonkin muualle. Annan sen nyt siitä hyvästä esitellä ekan kuvasarjan matkaltaan. Tässä tulee matkaseurue Venetsiassa kuvattuna. "Pomo" ei ole mukana, kun siitä ei otettu kuvia. 









Matkakertomus jatkuu huomenna.

Pitää vielä sanoa, että ottaa päähän, kun meidän ovesta on joku vienyt minun kylttini, sen jossa lukee PERRO MALO. Meille tuli ovikoodikin eli tänne ei pitäisi noin vain ihmisten kävellä sisään viemään toisten ovikoristeita. Me vielä asutaan täällä ihan ylhäällä eli ohikulkijoitakaan ei pitäisi olla holtittomasti.

2 kommenttia:

Párek kirjoitti...

Onnea ja monta hienoa vuotta jatkoon, Mûmak!
Palvelijatar miltei kyynelehtii, kun katsoo noita matkakuvia, muistelee ihanaa matkaansa juuri samoissa maisemissa monta vuotta sitten. Kuvat ovat tosi hyviä, kamera on toiminut täydellisesti ja kuvaaja löytänyt hyvät kuvakulmat.

Mûmak kirjoitti...

Kiitos onnitteluista. Kuusi vuotta on siis takana. Tänään tulee vielä jokunen kuva,