perjantai 4. joulukuuta 2015

Säitä ja suunnitelmia


Tässä päivänä muutamana oli ihan aurinkoistakin. Outo fiilis, kun oli valoa.  Tänä aamuna ei ollut valoa, mutta liukasta sitten olikin. "Pomo" luisteli lenkkareillaan aika kivasti. Hiihti kyllä suurimman osan ajasta kiltisti nostamatta jalkonaan maasta.


Olen nyt useampana päivänä päässyt nauttimaan vapaudestakin. Olen kuulemma kehittynyt kovasti, kun en kovin kauas vaeltele, tulen kutsuttaessa yleensä salamana paikalle ja odotan kiltisti, että "pomo" saa pannan kaulaan, jos jossain näkyy kamuja. Ilmeisesti tuollainen kannattaa, kun siitä seuraa hihnatonta elämää.


Kalenterissa ei nyt näytä olevan arvauksia. Tämä on varmaan se vaikein päivä, joten älkää menettäkö uskoanne. Huomenna on jo ihan helppo kirja kyseessä. Jossain vaiheessa "pomo" kyllä kertoo totuuden, jos kukaan ei keksi.

"Pomo" on nyt virallisesti ilmoittanut töissä eläkkeellejäämispäivänsä. Meinasi eilen hermostua yhdelle työkaverille, joka kysyi, milloin "pomo" lähtee eläkkeelle ja kun häneltä sitten kysyttiin, milloin hän lähtee, totesi, että hän on sen verran nuori, ettei nyt ensimmäisten joukossa ole lähtemässä. On vajaa kaksi vuotta "pomoa" nuorempi.

Eilen "pomo" oli valokuvauskurssilla ja on taas intopiukeena suunnittelemassa kaikkien niksien opettelua. Kummasti ne vain meinaa jäädä suunnitelmiksi.

2 kommenttia:

Ragnar kirjoitti...

Mamma haluis kanssa semmoselle valokuvauskurssille, mutta pelkää liikaa ihmisiä. Haluis aina yksikseen kaikkea touhuilla. Mamma tykkää tuosta sun kuvasta. Oot siinä munkin mielestä komea, sillai kaveristi.

Mûmak kirjoitti...

Kiitos kehuista. "Pomo" on niin saamaton, että tarttee kurssin perehtyäkseen kameraansa.