lauantai 26. joulukuuta 2015

Onnistuneet ulkoilut


Aamu alkoi kauniina. Käytiin ekalla lenkillä auringon noustua. Puolen päivän aikaan tehtiin pikalenkki, kun "pomo" sai lainaan Star Warsit. Aikoo tämän loppuvuoden viettää niitä katsoen. Ehkä ei ihan koko aikaa kuitenkaan. Ei se vielä niitä ole ehtinyt ajoittaa. Huomenna kuulemma. Tänään käytiin vielä pitkällä iltapäivälenkillä, kun oli niin kaunis ilma. "Pomo" otti kännyllä kuvia minusta. Ohikulkeva perhe kommentoi "Onpa siinä taitava poseeraaja." Niitä poseerauksia ei kuitenkaan voida näyttää, koska nyt ei saada kuvia siirtymään kännystä koneelle. "Pomo" sai kännyyn muistikortin, jotta voi ottaa enemmänkin kuvia. Tarkoitus ei kuitenkaan ollut, että ne jää ikuisesti sinne. Joudumme ehkä kääntymään nuorison puoleen pulman ratkaisemiseksi. Mutta se ulkoilujen onnistuminen näkyy seuraavassa kuvassa.


Kauniisti aurinko paistoi, mutta me oltiin sisällä.


Hyvää oli se, että paisteesta huolimatta satoi lunta eli ei ollutkaan hyvä ulkoilusää. 


Kovastihan tätä on odotettu, siis lunta.
 

Kuvattiin siis jokainen hiutale, koska ne vain painuivat maahan ja hävisivät. Ei ollut lunta eikä sadetta, kun käytiin iltalenkillä. Mutta pikkupakkasta oli ja kevyt hengittää.

4 kommenttia:

Ragnar kirjoitti...

Kävin lumisateessa pissalla. Se oli nopea pissa. Ei ollenkaan pitkä. Sisälle tulin turkin ravistamaan. Mamma siirtää puhelimesta yksittäiset kuvat jonkun Google Driven kautta. Sitten kerralla enemmän siirtäessään käyttää jotain narua. Maistaisin sitä mielelläni.

Párek kirjoitti...

Meillä ei kuvat kännystä siirry ilman jotain lisävempainta, jota ei meinata hankkia. Mutta meillähän onkin lenkeillä sellainen vanhusten Doro-kännykkä ja älypuhelimet kerää pölyä hyllyssä.
Joo, ihan yllättäen saatiinkin sitten muutama milli lunta. Ei pöllömpää! Hienot kuvat Pomo sai lumisateesta!

Mûmak kirjoitti...

Meilläkin on se naru, mutta nyt kun on uusi muistikortti, ei pelitä entiset jutut.

Mûmak kirjoitti...

Kiitos.
Meillä ehkä on se ylimääräinenkin, mutta pitää kysyä asiantuntijoilta eli nuorisolta.